"mbs" від TК Органікa – це 100% живі культури корисних мікроорганізмів для імунної та травної систем тварин, які використовуються для профілактики, стресах навантаженях та відновлення мікрофлори.

Підготовка бактеріальної закваски "живого пробіотика" до використання.

  1. Відкрийте флакон.

  2. Вийміть капсулу з бактеріальним концентратом.

  3. Відкрийте капсулу.

  4. Пересипте вміст капсули до контейнера.

  5. Закрутіть та активно перемішайте інгредієнти.

  6. Настоювати 12 -18 годин при кімнатній температурі (t +16°С +25°С).


Після настоювання симбіонт зберігати в холодильнику при t+4°C+6°C у герметично закритому флаконі - до 7 діб.

Способи застосування та дозування:

  • Профілактика інфекційних захворювань, підвищення імунітету, відновлення мікрофлори організму при застосуванні антибіотиків та протипаразитарних препаратів, при стресових навантаженнях (зміна корму, переїзд, відлучення) та інше: Готовий симбіонт давати тварині перорально за допомогою шприца-дозатора або додавати до корму від одного до трьох разів на добу. Протягом 5 - 10 діб. Разова доза 10 мл (один мірний стаканчик).

  • Новонародженим для заселення та нормалізації мікрофлори: Готовий симбіонт задають перорально за допомогою шприца-дозатора або гортанного розпилювача від одного до трьох разів на добу. Протягом 5 - 10 діб. Разова доза 1 мл.

  • Для нормалізації мікрофлори та поліпшення санітарного стану місць проживання тварин (вольєр, будка та ін.): Готовим симбіонтом обробляють місце, аерозольно, з розрахунку 5 мл 10% водного розчину на 1 м².

  • При інфекційних та внутрішніх незаразних захворюваннях тварин: Готовий симбіонт давати тварині перорально за допомогою шприца-дозатора або з кормом тричі на добу (через однаковий проміжок часу). Протягом 10 - 15 діб. Разова доза 10 мл (один мірний стаканчик). При поєднанні з антибіотиком, симбіонт давати через дві години після антибіотика.