Наукове співтовариство все ще вивчає мікробіоми – спільноту бактерій, що живуть у кишківнику – для людей, тварин та комах. Наша команда вивчає дослідження, проведені науковцями, щоб визначити хороші бактерії для зростання в їх симбіотичній формулі, а потім проводить польові випробування, щоб підтвердити результати, а також навчитися та внести зміни, якщо потрібно.

Вченими з ДНКІБШМ, випробувальний центр, провів низку досліджень на антагоністичні властивості нашого симбіонту, методом перенесення. За отриманим результатом, зоною затримки росту можна судити про ефективність дії симбіонту.

Вплив біологічно активного йоду на  розвиток мікробіологічного симбіонту "mbs".

Висновок: Біологічно доступний йод до п'яти разів піднімає активність мікроорганізмів симбіонту "mbs" .

Лабораторні дослідження антагоністичних властивостей  "живого" пробіотика (mbs) проти  збудників  захворювань.

Висновок: Комплекс "Мікробіологічний симбіонт" (mbs) має антагоністичну активність проти широкого спектру патогенних бактерії.

Ми не бачимо жодної причини не призначати пробіотик собачкам та котикам !

Прийом пробіотиків, добавок корисних бактерій, що мешкають у кишківнику, буде напрочуд корисним. Травна система насправді є домом для сотень мільярдів корисних бактерій, які охороняють внутрішнє здоров’я. На жаль, багато з цих бактерій знищуються сучасним способом життя. Отож пора вживати заходів.

Фахівці «ТК Органіка» ретельно відібрали штами пробіотичних мікроорганізмів (живі клітини) та пребіотичні речовини. Цей вибір став результатом багатьох клінічних досліджень для зміцнення імуннітету та контролю над такими загальними симптомами, як алергія, хронічні запальні захворювання, розлади травлення, здуття живота, діарея мандрівників і непереносимість продуктів харчування, застуди тощо ...