Унікальність поєднання симбіонта та біологічно активного йоду


Провівши найбільше на сьогоднішній день опитування, ми з’ясували, що порушення травлення є однією з найпоширеніших проблем зі здоров’ям, з якими зіштовхуються наші песики та котики, незалежно від того, чи проявляються ці негаразди в закрепах, діареї, надмірному газоутворенні або проблемах з сечовипусканням.


Команда “ТК Organica” невтомно працювала над цим питанням і тепер має потенційне рішення вищезгаданих проблем – унікальні пробіотики «Мікробіологічний симбіонт» з біологічно активним йодом для собак та котів.


Найпоширеніші проблеми системи травлення у собак та котів


Проблеми з травленням можуть викликати велику кількість неприємних симптомів, найчастіше це:

  • Блювота – мимовільне вивільнення вмісту шлунка;

  • Закреп – нездатність регулярної дефекації;

  • Діарея – нездатність сформувати та затвердити калові маси;

  • Гази – виділення неприємного запаху з заднього проходу – часто ознака неправильного травлення.


Насправді, до цих проявів можуть призводити різноманітні фактори, але найчастіше причиною подібних проблем є відсутність «хороших бактерій» у травному тракті. Саме через це питання корисних і шкідливих бактерій привертає все більше уваги протягом останніх десятиліть. Нині порушення мікрофлори вважається потенційною причиною численних захворювань як у собак, так і у котів. Підтримання правильного співвідношення кишкових бактерій є життєво важливим для оптимального травлення, а також загального здоров’я.


Переваги пробіотику з біологічно доступним йодом для собак та котів


Природні джерела пробіотиків знайти все важче, особливо в нашому урбанізованому житті, тож такі інноваційні добавки як «mbs» полегшують вашому улюбленцю отримання необхідних корисних бактерій.


Найважливішим фактором у виборі пробіотика для собак та котів є здатність штамів мікроорганізмів дістатися кишківника і не втратити на шляху своїх властивостей. Кожен ветеринарний лікар скаже вам, що у хижих тварин дуже низька кислотність, яку не кожен пробіотик здатний витримати. Взявши до уваги проблематику та вивчивши досвід науковців, ми прийшли до висновку, що еволюція все продумала до дрібниць: вполювавши здобич, хижак розпочинає свій банкет саме з внутрішніх органів для того, щоб отримати порцію підготовленої пробіотичної мікрофлори.


Дослідивши доступну у світі інформацію щодо цієї теми, ми підібрали штами пробіотичних мікроорганізмів які є спороутворюючими, тобто здатними виділяти велику кількість органічних кислот та виживати при низькому рН.


На наступному етапі ми відтворили природний ефект підготовки пробіотика до вживання – активацію, під час якої пробіотичні бактерії розмножуються, виділяють великий спектр корисних речовин (серед них вітаміни, амінокислоти, ферменти та антибактеріальні речовини, здатні лікувати) та взаємодіють між собою, утворюючи мікробіологічний симбіонт.


Пробіотики для собак та котів «Мікробіологічний симбіонт»

Пробіотична добавка «mbs» є 100% натуральною та виготовлена на сертифікованому виробництві. Вона призначена для додавання безпосередньо в їжу ваших песиків та котиків.

Огляд мікробіологічного симбіонту «mbs»

«mbs» постачається в компактному флаконі пакуванням 50 мл. Цієї, здавалося б, невеликої кількості вистачить для комплексної профілактики та лікування собаки чи кота.


Для Вашої зручності до флакону вкладена капсула із концентрованим пробіотиком та поживним середовищем для активації.


Капсула відіграє роль мірного стаканчика, один стаканчик на добу для профілактики та від двох до чотирьох при лікуванні.